cafe restaurant blom wordt grand cafe neuf

Café Restaurant Blom aan De Plas in Raalte wordt Grand Café Neuf. De familie Poppe van Hotel De Zwaan en de familie Nijboer van Nijboer Interieur en Design uit Mariënheem gaan het beheren. Een Grand Café, dat betekent eten en drinken overdag en een stevige café-sfeer in de avond.

Heel erg lang heeft de zoektocht naar een exploitant voor Blom dus niet geduurd. Amper een maand na de beslissing van eigenaren Erik en Ineke Blom om het horecapand te verkopen aan Drankenhandel Korbeld, is overeenstemming bereikt met de families Poppe en Nijboer. De twee families, bekend van Best Western Hotel Restaurant De Zwaan (Poppe) en Nijboer Interieur en Design uit Mariënheem, hebben besloten om vanaf 2 juni samen een horecatoekomst tegemoet te gaan. In eerste instantie zal er weinig veranderen. “In de zomermaanden gaan we op de oude voet verder. Na de Stöppelhaene wordt een periode ingelast om een verbouwing te realiseren.”

Met de naam ‘Grand Café Neuf’ keert een naam uit vervlogen tijden terug. Voorloper van Blom was namelijk Hotel Neuf, dat in 1969 werd overgenomen door de familie Blom.