bever mascotte vraagt speelster ten huwelijk

Na afloop van de laatste competitiewedstrijd van dames 1 van volleybalvereniging De Bevers uit Lemelerveld heeft zich zaterdag in sporthal Heidepark een bijzonder moment voorgedaan. Vooral speelster Allien van de Veen werd compleet verrast.

Kort na het laatste punt kwam er plotseling een ‘Bever-mascotte’ met een roos de sporthal in lopen. De mascotte liep meteen op één van de speelsters af. Je zag iedereen denken: ‘Wie zou dat toch zijn?’ en ‘Waarom weet niemand hier iets van?’ en ‘Moeten we dit serieus nemen?’ Maar al snel werd duidelijk dat de mascotte de vriend van Allien van de Veen was. Hij ging voor haar op z’n knieën en haalde een doosje met een ring tevoorschijn. Onder toeziend oog van de vele aanwezige mensen, waaronder veel familie van het stel, vroeg Lauwrenz zijn vriendin ten huwelijk.

Totaal ontroerd kon Allien natuurlijk niets anders dan ‘ja’ zeggen! Onder een luid ‘lang zal ze leven’ omhelsden zij elkaar innig en hield menigeen het niet helemaal droog. Het feestje werd in de kantine voortgezet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.