Home / archiefcentraal / bedrijvenloop bij halve marathon in raalte

bedrijvenloop bij halve marathon in raalte

Net als de Appelloop in Olst wordt ook de Vital Centre Halve Marathon in Raalte dit jaar uitgebreid met een bedrijvenloop. Hoofdsponsor van de bedrijvenloop in Raalte, die voor zaterdag 9 mei op het programma staat, is Joop van den Enk full service partycateraar. Van den Enk, zelf fervent hardloper, wil op deze manier een impuls geven aan het op recreatieve wijze hardlopen met collega’s en relaties.

De bedrijventeams worden ontvangen in een speciaal voor hen ingerichte zaal. Daar zijn volop netwerkmogelijkheden. Voor deelname moet het bedrijventeam bestaan uit minimaal drie en maximaal vier personen, die de 5 of 10 kilometer gaan lopen. De tijden van de snelste drie lopers uit het team worden bij elkaar opgeteld voor het eindklassement. De lopers worden ook opgenomen in het individuele klassement. Een team mag uit mannen en vrouwen bestaan. De vrouwen krijgen een vermindering van tien procent op hun looptijd. Voor meer informatie zie www.halvemarathonraalte.nl of bel 0572-331699.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.