Home / archiefcentraal / auto volledig uitgebrand op ceintuurbaan

auto volledig uitgebrand op ceintuurbaan

Bij een autobrand op de Ceintuurbaan in Raalte is zaterdag een Fiat Panda uitgebrand. Iets na tweeën rukte de brandweer uit, maar eenmaal ter plaatse bleek dat het voertuig niet meer viel te redden. Over de oorzaak van de brand bestaat onduidelijkheid, maar vermoedelijk is er kortsluiting gemaakt bij de startmotor. Of er mensen gewond zijn geraakt, is ons niet bekend.

Update zondag 26 april – De oorzaak van het uitbranden moet gezocht worden in een technisch mankement aan de auto. De bestuurder, een 27-jarige man uit Kampen, rook tijdens het rijden een brandlucht in zijn auto. Hij zette het voertuig aan de kant alwaar deze volledig uitbrandde. Het zoontje van de bestuurder kreeg van de aanwezige politiemedewerkers een beertje voor de schrik.

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.