alderliefste brengt powerchanson in wijhe

De band Alderliefste brengt op zaterdag 25 april zijn eerste theaterprogramma op de planken in het Capellenborgtheater in Wijhe. De muziek van Alderliefste laat zich het beste omschrijven als ‘powerchansons’, een mengelmoesje van Franse chansons en rock, met een vleugje funk.

De band bestaat sinds 1993 en werkte in die jaren samen met onder andere Rames Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw. Eigen werk van hun albums ‘Je Maintiendrai’ ( 2004) en ‘Met de Franse Slag’ (2008) en hits uit de jaren zeventig zullen in het Capellenborgtheater de revue passeren. De liedjes worden afgewisseld met grappige anekdotes uit de inmiddels uitgebreide bandgeschiedenis.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten à 15 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij postagentschap Bourquin en Toerist Office in Wijhe en bij boek- en kantoorvakhandel Korten in Olst. Kaarten kunnen ook besteld worden via het mailadres: kaartverkoop@capellenborgtheater.nl. Aan de zaal betaal je 2 euro meer. Als je in de voorverkoop twee kaartjes koopt, krijg je er dankzij subsidie van Leader gratis een derde kaartje bij. Voor meer informatie: staging2.capellenborgtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.