ajax niet naar raalte vanwege veiligheid

Het oefenduel tussen Rohda Raalte en Ajax gaat op zaterdag 11 juli niet door. De gemeente Raalte, Rohda en vertegenwoordigers van Ajax hebben vrijdagmorgen in gezamenlijk overleg besloten om af te zien van het organiseren van de wedstrijd. Aanleiding voor dit besluit is dat alle betrokken partijen onvoldoende garantie kunnen bieden voor een veilig verloop van het gebeuren.

Rohda Raalte zal nu actief op zoek gaan naar een passend alternatief voor deze datum, want het duel tegen Ajax was bedoeld om het 80-jarig jubileum luister bij te zetten. De laatste ploeg met internationale allure die Rohda Raalte kon verwelkomen op Sportpark Tijenraan was het FC Porto van Co Adriaanse, in de zomer van 2006. Rohda ging toen kansloos onderuit tegen de technisch begaafde Portugezen: 0-6.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.