Home / archiefcentraal / ajax niet naar raalte vanwege veiligheid

ajax niet naar raalte vanwege veiligheid

Het oefenduel tussen Rohda Raalte en Ajax gaat op zaterdag 11 juli niet door. De gemeente Raalte, Rohda en vertegenwoordigers van Ajax hebben vrijdagmorgen in gezamenlijk overleg besloten om af te zien van het organiseren van de wedstrijd. Aanleiding voor dit besluit is dat alle betrokken partijen onvoldoende garantie kunnen bieden voor een veilig verloop van het gebeuren.

Rohda Raalte zal nu actief op zoek gaan naar een passend alternatief voor deze datum, want het duel tegen Ajax was bedoeld om het 80-jarig jubileum luister bij te zetten. De laatste ploeg met internationale allure die Rohda Raalte kon verwelkomen op Sportpark Tijenraan was het FC Porto van Co Adriaanse, in de zomer van 2006. Rohda ging toen kansloos onderuit tegen de technisch begaafde Portugezen: 0-6.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.