100 haarle klaar voor scootmobielrace

De organisatie van het nieuwe evenement ‘100 % Haarle’ (16 en 17 mei), dat tot doel heeft om Haarle op de kaart te zetten, laat er geen gras over groeien. Alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt. Zelfs voor de scootmobielrace wordt elke scootmobiel uitvoerig getest. En dat levert natuurlijk al een hoop voorpret op.

Het evenement ‘100 % Haarle’ wordt gehouden op het Haarlese bedrijventerrein De Bloeme-Weide, waar vooral op zondag 17 mei bedrijven uit diverse branches zich zullen presenteren. Maar niet alleen bedrijven. Tal van organisaties vertellen over zichzelf. Verder zijn er zondag 17 mei op het gebied van muziek optredens van het muziekgezelschap ‘Oons Tiedverdrief’, de plaatselijke trots ‘Beyond Trouble’ en de Anouk tributeband ‘RU Kidding’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.