zwemvierdaagse in heino zonder volleybal

Aangezien het zwembadtoernooi van volleybalvereniging Hevo uit Heino dit jaar niet wordt gehouden bij De Tippe maar bij het Jacobsgat, hebben zwemvereniging De Tippe en Hevo Heino de samenwerking verbroken. Daarmee komt er een einde aan een jarenlange traditie bij het zwembad.

De afgelopen jaren is duidelijk geworden dat de belangen van beide verenigingen steeds meer uit elkaar liepen. Waar voor zwemvereniging De Tippe vooral de organisatie van een sportief evenement voor Heino voorop stond, werd voor Hevo het financiële resultaat steeds belangrijker. Dit leidde vorig jaar al bijna tot het einde van het evenement, maar dankzij financiële steun van Heinose ondernemers werd het evenement toch in de lucht gehouden. En nu is daar definitief het einde.

Hevo gaat met het volleybaltoernooi verder bij het Jacobsgat. En de zwemvereniging gaat door met de organisatie van de zwemvierdaagse en belooft er ook dit jaar weer een spectaculair evenement van te maken in de week van 22 tot 26 juni. Daarbij wordt als vanouds samengewerkt met het zwembadpersoneel. Andere verenigingen worden uitgenodigd – als ze belangstelling hebben – om een nieuw evenement te organiseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.