zwakenberg in de ban van restaurantweek

In het kader van de Nationale Restaurantweek 2009 heeft Bar & Brasserie Zwakenberg aan de Schoolstraat in Raalte deze week een speciaal menu op de kaart staan. Het uitgebreide menu wordt geserveerd inclusief een glaasje Prosecco en een amuse.

Als voorgerecht krijg je een terrine van Sallandse beenham, geserveerd met honing-tijmsaus. Vervolgens kun je kiezen voor een filet mignon (twee kleine runder biefstukjes omwikkeld met gerookt spek) met een zachte pepersaus of voor een krokant gebakken panga filet met een witte wijn bieslooksaus. Tot slot krijg je een marquise van chocolade met sinasappelpartjes en een bolletje stracciatella-ijs. Het speciale menu kost 55 euro voor twee personen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.