zorggroep nog zorgvuldiger met medicijnen

Dat geldt voor de woonzorgcentra Swaenewoerd en Angeli Custodes in Raalte, Maria-Oord in Luttenberg en Stevenskamp in Heeten.

Dit wil zeggen dat er heldere afspraken zijn gemaakt over het afleveren en verspreiden van medicatie van cliënten binnen de woonzorgcentra, maar ook over het beheer van de medicatie. Cliënten beheren, net als in de thuissituatie, de medicatie op hun eigen appartement. Wanneer zij daar hulp bij nodig hebben, krijgen zij ondersteuning van de verzorging. Van belang is dat er zo weinig mogelijk fouten worden gemaakt.

Met de gezamenlijke afspraken tussen de apotheken en Zorggroep Raalte wordt de kwaliteit van de medicijnverstrekking verder verbeterd. Deze afspraken zijn formeel bekrachtigd in een samenwerkingsovereenkomst die woensdag is ondertekend door Dirk-Jan Seckel (Raalter Apotheek), Christian van der Veen (Apotheek Salland) en Henk van Kampen (Zorggroep Raalte).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.