Home / archiefcentraal / zangeressen 4fun te gast in olsterhof

zangeressen 4fun te gast in olsterhof

Het ensemble 4FUN is zondag 5 april te zien en te horen in de Olsterhof in Olst. 4FUN bestaat uit vier enthousiaste zangeressen met veel zangervaring in zowel klassieke als moderne muziek. Veel inspiratie voor hun ‘songs’ putten zij uit films en musicals. Lifestylewinkel de Olsterhof is die zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De dames brengen gedurende de hele dag meerdere korte sets. De toegang is gratis. Voor meer info: www.olsterhof.nl.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.