Home / archiefcentraal / win in luttenberg een reis naar turkije

win in luttenberg een reis naar turkije

De Luttenbergse Ondernemersvereniging pakt dit jaar groots uit met betrekking tot de jaarlijkse paasactie. Ter ere van het 10-jarig bestaan van deze actie, die dit jaar wordt gehouden van zaterdag 28 maart tot en met vrijdag 10 april, heeft de organisatie gezorgd voor extra grote prijzen.

De hoofdprijs is een achtdaagse reis naar Turkije voor twee personen (inclusief all inclusive verblijf in een viersterren hotel). De tweede prijs is een vierdaagse reis naar Parijs. En ook de rest van de prijzen liegt er niet om: Van dinerbonnen tot weekendjes weg en van wellnessbonnen voor twee personen tot uitgebreide kappersbehandelingen. Het thema van de actie is dan ook vrije tijd en gezondheid (wellness). Meedoen is heel simpel: Na een aankoop bij één van de deelnemende ondernemers fungeert je kassabon als lot. Op vrijdag 10 april worden er uit een ton met alle kassabonnen negentien prijswinnaars getrokken.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.