wijkteams krijgen elektrische bestelwagens

De gemeente Dalfsen heeft een elektrische auto aangeschaft. De elektrische variant is stil, zuinig, toekomstgericht en maakt gebruik van alternatieve brandstof. Afhankelijk van de ervaringen is het voornemen om elk jaar een auto te vervangen door een elektrische bestelauto.

De gemeenteraad van Dalfsen heeft in december 2008 het meerjarenprogramma klimaat en duurzaamheid vastgesteld. In dit kader wordt nu bij elke investering gekeken of een aankoop wel duurzaam is. Zo is bij de vervanging van een bestelwagen voor het wijkteam Dalfsen nadrukkelijk gekeken of een elektrische wagen een haalbare optie was. Dit bleek het geval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.