Home / archiefcentraal / wijkteams krijgen elektrische bestelwagens

wijkteams krijgen elektrische bestelwagens

De gemeente Dalfsen heeft een elektrische auto aangeschaft. De elektrische variant is stil, zuinig, toekomstgericht en maakt gebruik van alternatieve brandstof. Afhankelijk van de ervaringen is het voornemen om elk jaar een auto te vervangen door een elektrische bestelauto.

De gemeenteraad van Dalfsen heeft in december 2008 het meerjarenprogramma klimaat en duurzaamheid vastgesteld. In dit kader wordt nu bij elke investering gekeken of een aankoop wel duurzaam is. Zo is bij de vervanging van een bestelwagen voor het wijkteam Dalfsen nadrukkelijk gekeken of een elektrische wagen een haalbare optie was. Dit bleek het geval.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.