wii computer voor 150 euro bij de smulbaai

De Smulbaai bestaat twintig jaar en in het kader van dat jubileum zijn de afgelopen twintig dagen heel wat prijzen bij de winkel in Heino over de toonbank gegaan. Geen hoofdprijzen van de Staatsloterij of de Lotto, maar prijzen na acties van de Smulbaai zelf. Zo zijn er straatjes eenvijfde Staatsloten, Lotto-loten en diverse andere mooie prijzen weggegeven. De prijswinnaars werden bekend door een uniek spel, waarbij de klant op een foto mocht drukken.

Nienke Banda uit Lemelerveld ging de afgelopen week met de hoofdprijs naar huis. Zij deed mee met de actie waarbij je een uniek laag bod moest uitbrengen op een Wii-spelcomputer. Haar bod van 1,50 euro bleek op vrijdag 20 maart om 21.00 uur het laagste unieke bod te zijn, waardoor zij deze populaire computer voor minder dan twee euro kon ophalen. De Smulbaai heeft de komende tijd nog een interessante actie lopen. Koop je nu een Staatslot voor de Koninginnedagtrekking op 30 april, dan heb je een prijsgarantie van minimaal 5,10 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.