wie wordt dit jaar kampioen driebanden

Biljartvereniging MKV organiseert binnenkort weer het kampioenschap driebanden in de gemeente Raalte. Vanaf begin april kunnen liefhebbers van het biljartspel zich opmaken voor het kampioenschap, dat wordt gespeeld bij Spekschate en Laurel’s in Raalte, Marktzicht in Heino en bij De Hoppe in Broekland.

Er wordt allereerst gespeeld in poules van drie personen. De grote finales voor de B-poule staan gepland voor 22 en 23 mei. De ontknoping van de A-poule is op 12 en 13 juni. Voor meer informatie over het driebandenkampioenschap kun je bellen met Café Laurel’s: 0572-351379. Daar kun je je tevens tot eind maart opgeven. Deelname aan het toernooi kost 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.