Home / archiefcentraal / wie wordt dit jaar kampioen driebanden

wie wordt dit jaar kampioen driebanden

Biljartvereniging MKV organiseert binnenkort weer het kampioenschap driebanden in de gemeente Raalte. Vanaf begin april kunnen liefhebbers van het biljartspel zich opmaken voor het kampioenschap, dat wordt gespeeld bij Spekschate en Laurel’s in Raalte, Marktzicht in Heino en bij De Hoppe in Broekland.

Er wordt allereerst gespeeld in poules van drie personen. De grote finales voor de B-poule staan gepland voor 22 en 23 mei. De ontknoping van de A-poule is op 12 en 13 juni. Voor meer informatie over het driebandenkampioenschap kun je bellen met Café Laurel’s: 0572-351379. Daar kun je je tevens tot eind maart opgeven. Deelname aan het toernooi kost 5 euro.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.