wie werkt de meeste bokkepootjes weg

De jongeren van KPJ Boerhaar houden vrijdag 3 april weer een ludiek kampioenschap. Na de frikandellen en de lange vingers is het dit jaar tijd voor bokkepootjes. Wie werkt er binnen een bepaalde tijd de meeste bokkepootjes weg? Die vraag staat centraal tijdens het kampioenschap bokkepootjes eten.

Het kampioenschap wordt gehouden in het clubhuis van KPJ Boerhaar aan de Waterstraat in Wijhe. Om 21.00 uur gaat het clubhuis open. Vervolgens verzorgt allereerst de Sallandse rockformatie Dût Ow Deugt een optreden. Deze band speelt het stevige repertoire van onder andere AC/DC, Status Quo, Greenday en Mooi Wark. In de pauze zal de strijd met de bokkepootjes losbarsten. Verder valt er met een verloting nog een mooie prijs te winnen, namelijk een rondrit samen met de bandleden van Dût Ow Deugt in een echte limousine. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.