Home / archiefcentraal / werkgroepen presenteren plannen welsum

werkgroepen presenteren plannen welsum

De tien verschillende werkgroepen die zich inzetten voor de dorpsontwikkeling van Welsum gaan hun plannen en ideeën verder uitwerken. Dit doen zij naar aanleiding van het bezoek dat het college van de gemeente Olst-Wijhe dinsdag aan Welsum bracht. De werkgroepen hebben tijdens dat bezoek allen een enthousiaste presentatie gegeven over een verschillend thema. Er blijken op veel gebieden kansen te liggen in de vorm van subsidies en/of samenwerking. Dit moet allemaal vorm krijgen in het dorpsontwikkelingsplan.

Het dorpsontwikkelingsplan is een samenwerking tussen PB Welsum, Stichting Kulturhus Olst-Wijhe als begeleider van het project en de gemeente Olst-Wijhe. In Welsum is Stichting De Mare hieraan toegevoegd vanwege haar inspanning voor de versterking van de basisschool. De Raster Groep is als externe deskundige betrokken geweest bij de totstandkoming van de agenda van het dorpsontwikkelingsplan Welsum. De voortgang van het plan zal de komende jaren als vast agendapunt worden opgenomen in de agenda voor het kernenbezoek.

Lees ook

Kledingcheque voor kinderen van minima-ouders

RAALTE – Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen uit de gemeente Raalte krijgen ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.