wereldmuziek souldada in klein koninkrijk

De formatie Souldada brengt zaterdag 4 april het muzikale programma ‘Canção’ ten gehore in huiskamerpodium Klein Koninkrijk in Olst. Het publiek wordt meegenomen op een muzikale reis door Zuid-Amerika en Zuid-Europa met Friesland als ‘vertrekpunt’.

Souldada bestaat uit Herman Woltman (gitaar en zang), Janna Koussios (zang), Carel van Leeuwen (cello/low whistle), Johan Keus (basgitaar) en Willem Smid (percussie). Herman Woltman vormt samen met Janna Koussios de kern van de groep. Ze verbinden op hun tweede album ‘Canção’ hun voorliefde voor Zuid-Europese en Zuid-Amerikaanse klanken met de taal en muziek van hun geboortestreek. De naam Souldada refereert aan het Portugese woord ‘saudade’, een bijna niet te vertalen begrip dat duidt op een gevoel van gemis, verlangen en heimwee.

Reserveren wordt aanbevolen en kan via info@kleinkoninkrijk.nl of 0570-560670. Zie ook staging2.kleinkoninkrijk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.