welke dj wil jij zien op stoppelhaene

Welke DJ moet er op de donderdagavond van Stöppelhaene 2009 in de Feestfabriek op het Stöppelveld komen draaien? Die vraag valt te lezen op de Hyves-pagina van het jaarlijkse oogstfeest. “Klopt, we zijn nog op zoek naar een DJ voor in de Feestfabriek”, bevestigt Stöppelveld-voorzitter Paul Wittenhorst.

In de afgelopen jaren hebben onder andere DJ Jean, Menthal Theo en DJ Jamie (van Di-rect) hun kunsten vertoond in de grote Feestfabriek. Maar wie moet er dit jaar de tent op de kop zetten? “We hebben zelf een aantal DJ’s in gedachten, maar willen ook graag de mening horen van het publiek”, aldus Wittenhorst, die op de Hyves-pagina van Stöppelhaene een poll heeft aangemaakt met de volgende namen: Erick E, Marco V en Don Diablo. Je kunt echter alleen stemmen als je zelf ook lid bent van Hyves.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.