Home / archiefcentraal / wedstrijd vd week schalkhaar overwetering

wedstrijd vd week schalkhaar overwetering

De ‘lijnen’ zijn geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. Deze bal wordt weer beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week werd gewonnen door Hans de Groot. Loting tussen acht deelnemers met de juiste voorspelling wees hem als winnaar aan.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen Schalkhaar en Overwetering. Lastig te voorspellen, want Schalkhaar is hard op weg kampioen te worden in de vierde klasse H, terwijl Overwetering met Be Quick Zutphen in een strijd om directe degradatie is verwikkeld. De ploeg van trainer Bart Ester behaalde pas tien punten uit dertien duels. Schalkhaar gaat riant aan kop met 32 punten uit twaalf duels en verloor dit seizoen nog geen enkele wedstrijd. Wat wordt zondag de uitslag?

icon Schalkhaar Overwetering icon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Schalkhaar en Overwetering. Alleen de uitslag is voldoende. Slechts één uitslag per persoon! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Falcon Joya Salland Centraal-bal. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 8 maart 14.00 uur zijn geldig!

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.