wedstrijd vd week lemelerveld colmschate

De ‘lijnen’ zijn geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. Deze bal wordt weer beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week werd gewonnen door Heinoër Jesper Lammers. Hij voorspelde de 0-2 zege van De Zweef bij Wijhe ’92 juist.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen Lemelerveld en Colmschate ’33. Lemelerveld draait dit seizoen best lekker en maakt nog volop kans om tweede te worden in de derde klasse B. Uit de vijftien voorgaande duels wist de ploeg van trainer Jan Oosterwijk 25 punten te halen. Daarmee staat Lemelerveld vierde. Met Colmschate gaat het wat minder, de ploeg staat na vijftien wedstrijden op een tiende plaats en moet oppassen voor directe degradatie. Wat wordt zondag de uitslag?

iconLemelerveldColmschate ’33icon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Lemelerveld en Colmschate ’33. Alleen de uitslag is voldoende. Slechts één uitslag per persoon/e-mailadres! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Falcon Joya Salland Centraal-bal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 22 maart 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.