wedstrijd van de week wijhe 92 de zweef

De ‘lijnen’ zijn geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. Deze bal wordt weer beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week werd helaas opnieuw afgelast. Het treffen tussen Schalkhaar en Overwetering ging door het slechte weer niet door.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen Wijhe ’92 en De Zweef. Een interessant duel in de tweede klasse J, want beide ploegen doen weinig voor elkaar onder. De thuisploeg haalde in de voorgaande vijftien wedstrijden al 21 punten en staat daarmee op een verdienstelijke vijfde plek, op slechts twee punten van nummer twee. De Zweef speelde twee wedstrijden minder dan Wijhe ’92 en wist 17 punten binnen te slepen. Op verliespunten staat zij dus boven Wijhe ’92. Wat wordt zondag de uitslag?

iconWijhe ’92De Zweeficon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Wijhe ’92 en De Zweef. Alleen de uitslag is voldoende. Slechts één uitslag per persoon/e-mailadres! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Falcon Joya Salland Centraal-bal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 15 maart 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.