wedstrijd van de week rohda juliana 31

De ‘lijnen’ zijn geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. Deze bal wordt weer beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week werd gewonnen door Wim Groote Schaarsberg. Hij voorspelde de 1-0 zege van Lemelerveld op Colmschate ’33 juist.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het belangrijke treffen tussen Rohda Raalte en Juliana ’31. Beide ploegen zijn met elkaar verwikkeld in de strijd om de titel en directe promotie naar de hoofdklasse. Rohda maakte afgelopen zondag een flinke misstap door in het inhaalduel bij Jonge Kracht in Huissen met 2-0 onderuit te gaan. Juliana staat op het moment vier punten voor op Rohda, maar speelde ook één duel meer. De wedstrijd van zondag lijkt dus cruciaal. Wat wordt de uitslag?

iconRohda RaalteJuliana ’31icon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Rohda Raalte en Juliana ’31. Alleen de uitslag is voldoende. Slechts één uitslag per persoon/e-mailadres! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Falcon Joya Salland Centraal-bal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 29 maart 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.