Home / archiefcentraal / webwinkel zazou4kids tijdelijk in pand

webwinkel zazou4kids tijdelijk in pand

De kinderkledingwebwinkel Zazou4kids opent van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 maart een winkel in Heino op de hoek Brinkweg/Dorpstraat (naast de Schlecker). Eigenaresse Karin Eijkelkamp wil met deze korte opening de naamsbekendheid van haar webwinkel vergroten.

“Dit mede omdat Linthorst Mode in Heino gestopt is met de kinderkleding”, vertelt ze. “Ik wil de mensen dan ook graag laten weten dat er in Heino nog steeds leuke en stoere kledingmerken gekocht kunnen worden. Ik lever bijvoorbeeld kleding van merken als Moodstreet en Bpc. En binnenkort hoop ik het assortiment verder uit te breiden.” Voor meer info kun je een kijkje nemen op www.zazou4kids.nl of een mail sturen naar info@zazou4kids.nl.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.