webwinkel zazou4kids tijdelijk in pand

De kinderkledingwebwinkel Zazou4kids opent van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 maart een winkel in Heino op de hoek Brinkweg/Dorpstraat (naast de Schlecker). Eigenaresse Karin Eijkelkamp wil met deze korte opening de naamsbekendheid van haar webwinkel vergroten.

“Dit mede omdat Linthorst Mode in Heino gestopt is met de kinderkleding”, vertelt ze. “Ik wil de mensen dan ook graag laten weten dat er in Heino nog steeds leuke en stoere kledingmerken gekocht kunnen worden. Ik lever bijvoorbeeld kleding van merken als Moodstreet en Bpc. En binnenkort hoop ik het assortiment verder uit te breiden.” Voor meer info kun je een kijkje nemen op staging2.zazou4kids.nl of een mail sturen naar info@zazou4kids.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.