vvd kamerlid fred teeven naar raalte

VVD-Kamerlid Fred Teeven brengt op maandag 16 november een werkbezoek aan de gemeente Raalte. Aansluitend zal hij een bijdrage leveren aan de jaarlijkse thema-avond van de VVD.

Fred Teeven is in de Tweede Kamer woordvoerder voor alles wat met criminaliteits- en terrorismebestrijding, veiligheid en justitie te maken heeft. Teeven staat bekend als een voorstander van een harde, duidelijke lijn als het gaat om de aanpak van daders. Daarnaast is Teeven een vurig pleitbezorger voor versterking van de positie van slachtoffers. Voordat hij de overstap naar de politiek maakte was Teeven Officier van Justitie in Amsterdam. De thema-avond, annex liberaal café, van de VVD-fractie zal dit jaar vooral in het teken staan van het ‘veiligheidsbeleid’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.