voormalig partycenter in heino te huur

Het voormalig Partycenter Salland aan de Canadastraat 31 in Heino staat te huur aangeboden op Marktplaats. De advertentie is eerder deze week geplaatst door Innové Vastgoedontwikkeling uit het Twentse Oldenzaal.

Eerdere plannen voor appartementen en een parkeergarage lijken van de baan of op de lange baan geschoven. Van de vastgoedontwikkelaar hebben we nog geen reactie gehad. Wel schreven we al eerder over de plannen en het verzet er tegen. Overbuurman makelaar Heeger: “Volgens de regels mag je daar tot 9,60 meter hoog bouwen. Maar er liggen nu plannen op tafel die tot 11,20 meter gaan. En dan willen ze ook nog buiten het bouwblok bouwen. Er moeten namelijk elf appartementen in, met allemaal een garage, dan heb je de ruimte wel nodig. Zo’n hoog pand in een smalle straat als hier, dat past niet. Dat neemt te veel licht weg. We wonen hier in Heino, niet in New York.”

In de beschrijving op Marktplaats valt te lezen dat het om een restaurant/partycenter inclusief bedrijfswoning gaat. Aangezien het pand niet in gebruik is, kan het gelijk worden aanvaard. Het object bestaat uit een café/bar, restaurant, partyzalen, keuken en opslagruimte (tezamen circa 660 vierkante meter). Daarnaast is er een ruime bovenwoning (678 vierkante meter) gesitueerd. Het geheel staat op een perceel van 1.077 vierkante meter. Tot slot staat er in de advertentie dat het voormalig partycenter uitermate geschikt is voor een chinees-/wokrestaurant of themarestaurant. De huurprijs is op aanvraag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.