voorjaarsmodeshow op vernieuwde catwalk

De Raalter Mode Promotie houdt zaterdag 14 maart een voorjaarsmodeshow op de Grote Markt in het centrum van Raalte. Op een grote catwalk zullen diverse gelegenheidsmodellen de laatste mode showen. Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Dat geldt dit voorjaar absoluut met zoveel kleur in alle collecties. Brillen, schoenen, kleding, lingerie, alles bruist van mooie, vrolijke en frisse kleuren!

Over het algemeen heeft zich geen opvallende nieuwe trend ingezet. Veel mode van vorig seizoen is daarom nog uitstekend te combineren met de nieuwe van dit voorjaar. Zeker met die laagjes mode die je in alle damesmode tegenkomt. Nieuw zijn de ballonrok, de comfortabele harembroek en vestjes met korte mouwen. Ook de transparante stoffen en fijne breisels geven een nieuwe sfeer aan het modebeeld. Nieuw is ook de lichte wassing in de jeans die dit voorjaar mooi is uitgewerkt.

De schoenmode komt met een fleurig vervolg op het gemakkelijk te combineren wit, ecru, brons en zilver. Elferink Schoenmode komt voor het eerst met een eco-schoen die volledig gemaakt is van natuurlijke producten en gerecycled afval.

De modepresentatie van RMP op de Grote Markt, waar vrijwel alle modezaken aan meedoen, wint nog steeds aan populariteit. Daarom heeft de organisatie gekozen voor een vernieuwde catwalk waarop de tientallen mannequins, dressmen en kinderen nog beter uit de voeten kunnen. De shows worden gegeven om 12.30 uur, 13.30 uur, 14.30 uur en de laatste om 16.00 uur (tijden kunnen iets afwijken). Ook in de modezaken wordt deze dag het nieuwe seizoen feestelijk ingeluid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.