voorbereidingen 100 haarle in volle gang

Verenigingen, instanties en ondernemers zijn al druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe evenement ‘100 % Haarle’, dat tot doel heeft om Haarle op de kaart te zetten. “We krijgen enorm veel vragen van mensen die graag willen weten wat wij 17 mei gaan doen. Dus het leeft”, aldus Jiffree Wichers Schreur.

“Afgelopen zaterdag zijn we op het bedrijventerrein geweest om het één en ander te testen in verband met de ruimte. Alles moet op de juiste plaats staan en er moet voldoende ruimte zijn voor iedereen.” Zo is er onder andere getest of er plek is voor de demonstratie ‘laden en lossen’ van de twee Haarlese transportbedrijven Raamsman. “Ook hebben we gekeken of het mogelijk is om de ‘dode hoek’ van de vrachtwagens onder de aandacht te brengen.” Dit is nog altijd een hot item.

“Veel mensen weten niet goed waar ze moeten gaan staan als er een vrachtwagen naast hun komt te staan. Wij gaan dit exact aan de mensen uitleggen en geven diverse tips”, aldus Marcel Raamsman, die weet dat de organisatie van ‘100 % Haarle’ nog volop bezig is met diverse andere activiteiten. Wichers Schreur: “We weten binnenkort meer. En houden iedereen op de hoogte. Ook kun je onze website staging2.100procenthaarle.nl bekijken voor het laatste nieuws.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.