voorbereiding volleybaltoernooi in volle gang

Volleybalvereniging De Bevers uit Lemelerveld organiseert dit jaar voor de 34ste keer haar Open Volleybaltoernooi. Het toernooi is in de loop van de jaren uitgegroeid tot het grootste in haar soort in de wijde omgeving en inmiddels een niet meer weg te denken Lemelerveldse happening. Vorig jaar deden maar liefst 120 teams mee aan dit recreatietoernooi en ook dit jaar hebben vele teams zich al weer ingeschreven. Dat kan nog tot uiterlijk 4 april!

Het recreatietoernooi, dat wordt gesponsord door Ten Broeke Makelaardij & Assurantiën, wordt dit jaar gehouden van maandag 15 juni tot en met vrijdag 19 juni op het evenemententerrein in Lemelerveld. Net als verleden jaar is er deze editie weer een superpoule, waarvoor de beste gemengde teams zich plaatsen. Een groot aantal vrijwilligers is al een hele tijd druk bezig met de voorbereidingen van het toernooi. Zo hebben zij voor donderdag- en vrijdagavond bijvoorbeeld een springkussen voor de kleintjes geregeld. Alle ingrediënten voor een gezellig volleybalspektakel zijn dus weer volop aanwezig.

Iedereen die een team kan samenstellen van acht tot twaalf personen kan dit jaar meedoen aan het Open Volleybaltoernooi. Zo kunnen er teams ontstaan uit een hele familie, een straat, een vereniging of een willekeurige andere groep. Je kunt je inschrijven als een gemengd team, dames- of herenteam. Ook voor de jeugd is plaats. De aanmelding voor de categorieën jeugd 1 (groep 5 en 6 van de basisschool) en jeugd 2 (groep 7 en 8) verloopt via de basisscholen. Voor de categorie jeugd 3 (tot en met 16 jaar) kan iedereen zich opgeven. Een tijdige inschrijving is zeer belangrijk: Wie het eerst komt, het eerst maalt!

De organisatie vraagt in het bijzonder aandacht voor de dames- en herenpoule waarvoor zich de laatste jaren onvoldoende teams hebben aangemeld. Voor een goede competitie in deze poules zijn er meer teams nodig. Kun je voldoende dames of heren bij elkaar krijgen, meld je dan bij voorkeur aan als dames- of herenteam. Alle informatie, waaronder het inschrijfformulier, is te vinden op staging2.debevers.com en staging2.tenbroeke.nl. Het inschrijfformulier kun je ingevuld mailen naar info@tenbroeke.nl of inleveren bij Esther Kloosterman aan de Tjalkstraat 25 in Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.