voetbalplaatjes vliegen over en weer bij ah

Het is woensdagmiddag een drukte van jewelste bij de Albert Heijn in Raalte. Niet zozeer in de supermarkt zelf, maar een verdieping hoger. Daar vliegen de voetbalplaatjes namelijk over en weer. De supermarkt heeft daar een ruimte ingericht om voetbalplaatjes te ruilen. De populaire plaatjes worden namelijk niet meer verstrekt bij tien euro aan boodschappen, terwijl nog lang niet alle albums vol zijn. Daarom organiseren landelijk bijna alle filialen van Albert Heijn een ruilmiddag. En dus is het druk!

De drukte van de ruilmiddag boven de Raalter supermarkt wordt niet alleen gecreëerd door de verzamelaars die nog een paar reguliere voetbalhelden missen in hun album, maar ook door de fanatieke voetbalfans die jacht maken op drie speciale plaatjes. Albert Heijn heeft namelijk in beperkte oplage drie nieuwe voetbalplaatjes uitgegeven. Ola Toivonen van PSV, Lasse Nilsson van Vitesse en Ben Sahar van De Graafschap kunnen achter in het album worden geplakt, daar is ruimte voor vrij gehouden.

Is je verzamelalbum na het sparen en vele ruilen nog steeds niet compleet? Geen nood, want online op de site van de Albert Heijn kun je blijven doorruilen. Daar kun je vanaf 9 maart de missende plaatjes ook nabestellen, zodat je album sowieso compleet wordt. Meer informatie daarover vind je vanaf maandag op de voetbalplaatjespagina van de Albert Heijn-site. Daar kun je nu ook al alle plaatjes downloaden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.