vat on wheels mikt op echt oranje gevoel

Wat is Koninginnedag nou zonder een beetje oranje gevoel? Dat hebben ook de mannen van het Freestyle Festival VAT on Wheels in Nieuw Heeten gedacht, want naast internationale toppers als Fabian Bauersachs, Busty Wolter en Frederik Johansson is nu ook de enige Nederlander die de backflip beheerst, Norman Veerbeek, aan het programma toegevoegd. Ook de Nederlandse top van de freestylemotorcross komt op 30 april dus naar Salland.

Met de komst van de Nederlandse topper Norman Veerbeek, de 23-jarige stuntrijder van het WPM Team, is de rijdersbezetting overigens nog niet volledig. Toch loopt de kaartverkoop voor dit spectaculaire festival al zeer goed. Er zijn natuurlijk ook slechts 3.000 kaarten (12,50 euro) beschikbaar via de officiële website van het grootse evenement. En natuurlijk zijn er ook deze week weer kaartjes te winnen op Salland Centraal.

Wekelijks geeft Salland Centraal in samenwerking met VAT on Wheels een setje van twee kaarten weg. Chantal Hagen uit Heeten hoeft in ieder geval niet meer mee te doen aan de nieuwe prijsvraag over dit grote motorsport/stuntevenement dat op 29 en 30 april wordt gehouden in Nieuw Heeten, zij is winnaar van de eerste week. Zelf ook kans maken op een setje kaarten? Hier klik je direct voor de vernieuwde prijsvraag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.