twee gewonden en grote ravage op n35

In de auto zaten twee vrouwen en drie kinderen. De vrouwen zijn door de brandweer uit de auto bevrijd en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Almelo. De drie kinderen zijn uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. De vrachtwagenchauffeur is bij de aanrijding licht gewond geraakt en zal zich onder doktersbehandeling stellen.

De auto kwam uit de richting van Raalte en reed richting Nijverdal. Door onbekende reden is de auto op de verkeerde weghelft terecht gekomen. De tegemoetkomende vrachtwagenchauffeur uit Ter Aar (Drenthe) heeft nog geprobeerd om de auto te ontwijken. Desondanks kon hij een aanrijding niet meer voorkomen. De vrachtwagen kwam bij de uitwijkmanoeuvre in de berm terecht en kantelde. Hierdoor kwam 26 ton meel op de straat en het naastgelegen fietspad terecht.

Beide rijstroken zijn afgesloten voor het verkeer. De verwachting is dat het bergen nog tot ongeveer 20.00 uur in de avond zal duren. Rijkswaterstaat heeft een omleiding in gesteld. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is op dit moment nog niet bekend. De afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie Twente doet onderzoek naar de toedracht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.