tuinexpo salland trekt duizenden bezoekers

De Tuinexpo Salland in Luttenberg is weer succesvol verlopen. Halverwege de slotdag (maandag) van het vierdaagse tuinevenement, waren er in totaal al zo’n achtduizend bezoekers de kassa gepasseerd.

Enige smet op de Tuinexpo Salland was de hevige regenval op vrijdag en zaterdag. Hierdoor veranderden de weilanden, die dienst deden als parkeerplaatsen, in modderpoelen. Diverse auto’s kwamen vast te zitten. In overleg met de gemeente werd vrijdag besloten om een deel van de weg af te sluiten, zodat de bezoekers langs de kant konden parkeren en de weilanden gespaard bleven. “In de loop van zaterdagmiddag was de situatie weer genormaliseerd en konden we weer gebruik maken van de weilanden”, aldus de organisatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.