trofee voor vogelbeschermer rick wijnberg

Op de jaarlijkse weidevogelavond van Landschap Overijssel is Rick Wijnberg, lid van de werkgroep weidevogelbescherming van IVN Raalte, donderdagavond gekozen tot vrijwilliger van het jaar.

In de goed gevulde zaal van De Veldhoek in Heino ontving hij de wisseltrofee en daarnaast een mooie sculptuur van twee kieviten uit handen van Berend-Jan Huizing, waarnemend directeur van Landschap Overijssel. De jeugdige Rick, sinds 2007 coördinator van de werkgroep, werd geprezen om zijn innovatieve instelling en zijn opvallende kwaliteiten als weidevogelbeschermer. In 2008 hebben de weidevogelbeschermers van IVN Raalte 360 legsels beschermd, waaronder 69 van de kritische soorten (grutto, wulp en tureluur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.