tops blijft teamleider groningse wielrensters

Raaltenaar Ronald Tops, die we nog kennen van de Duchenne Heroes-tocht, is dit seizoen voor het tweede opeenvolgende jaar ploegleider van de dameswielerploeg van Hepro NWV Groningen. “In 2009 bouwen we verder aan de ploeg en hopen door veel te trainen en plezier te hebben het niveau weer hoger te krijgen. De komst van twee dames uit Nieuw Zeeland, Rachel Mercer en Emma Crum, zal daar zeker aan bijdragen”, aldus Tops.

De Raaltese Linda Kroes studeert in Groningen en is zodoende al jaren lid van de Groningse vereniging. Ook komend seizoen rijdt ze samen met wereldkampioene Marianne Gall voor de formatie van Tops, die vorig jaar met de tweede plaats aan de haal ging op het officieuze NK voor clubteams. Op 19 april staat Kroes aan de start van de Ronda van Luttenberg, want een officiële wedstrijd op één van haar vaste trainingsrondjes laat zij natuurlijk niet aan haar neus voorbij gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.