toernooi hevo verhuist naar het jacobsgat

Het zwembadtoernooi van volleybalvereniging Hevo Heino wordt dit jaar gehouden bij het Jacobsgat. Het toernooi werd voorheen altijd gehouden bij zwembad De Tippe, gelijktijdig met de zwemvierdaagse. “Om meerdere redenen is besloten dat we de organisatie van het toernooi beter tot haar recht kunnen laten komen op een andere locatie”, aldus Hevo op haar site. De nieuwe naam van het toernooi wordt ‘Hevo-Jacobsgat-Toernooi’.

De organisatie is al maanden bezig met de voorbereidingen voor dit toernooi, dat dit jaar voor de 34ste keer wordt gehouden. Zoals het er nu naar uit ziet zal het van 8 tot en met 12 juni een prachtig sportfestijn worden voor recreatieve teams. Het Jacobsgat, onderdeel van Summercamp Heino, is volgens de organisatie bijzonder geschikt en sfeervol voor een dergelijk toernooi. Schrijf je daarom alvast in met een team (maximaal 2 competitiespelers, minimaal 2 dames) van vrienden, familie, kennissen of buren. Kijk voor meer informatie op de website van Hevo Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.