toerafdeling crt raalte houdt open huis

De toerafdeling van CRT Raalte begint het wielerseizoen ook dit jaar op de eerste zaterdag van maart met een open huis bij hoofdsponsor Kruiper Tweewielers in Raalte. De 223 leden van de afdeling kunnen het landelijk toerfietsprogramma op komen halen en het pasje van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). Verder is de middag een uitstekende gelegenheid voor niet-leden om kennis te maken met de toerafdeling van CRT Raalte.

Als lid van de toertak van CRT Raalte, ontvang je automatisch het lidmaatschap van de NTFU. Met het lidmaatschap van de NTFU krijg je onder andere korting op diverse toertochten, maar ben je ook meteen verzekerd voor je materiaal en kleding. De leden van de fietsclub krijgen bij hoofdsponsor Kruiper op de open dag tevens korting op diverse fiets-onderdelen en kleding. Een dag na het open huis (zondag 8 maart) start de toerafdeling om 9.00 uur met de wekelijkse tochten op de racefiets. In de maand maart alleen op de zondagen en vanaf april ook weer op de dinsdag- en donderdagavond.

Het toerprogramma van CRT Raalte wordt binnenkort weer op de site van de fietsclub geplaatst. Het toerprogramma is goed voor 5.600 kilometer. In dit programma zijn onder andere een rondje polder, een rondje Twente en een rondje Giethoorn opgenomen. Daarnaast neemt de Raalter club ook deel aan toertochten van andere fietsverenigingen in de omgeving. En als uitsmijter van het toerseizoen gaan de leden in het najaar weer de meerdaagse fietsen.

Naast de wekelijkse tochten organiseert de CRT afdeling toer elk jaar een drietal toertochten en een veldtoertocht voor mountainbikers. Deze tochten zijn in het NTFU-programma opgenomen en trekken deelnemers uit het hele land. Het gaat hier om de volgende tochten: Sallandse Aspergetocht (3 mei), de Fiets4Daagse (8 tot en met 11 juni), de Salland-Drenthe Tocht (20 juni) en de Raalter Poort Tocht (11 oktober). Voor meer informatie zie staging2.crtraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.