ter stege van start met natuurlijk schoon

Basisschool Ter Stege in Olst is één van de eerste basisscholen die start met de actie Natuurlijk Schoon. De leerlingen van groep acht gaan zwerfvuil opruimen in de gemeente Olst-Wijhe. In totaal doen tien scholen uit Olst-Wijhe mee met de actie Natuurlijk Schoon. De hele week wordt er opgeruimd, zodat de gemeente er weer netjes bijligt.

De afgelopen tijd is de hoeveelheid zwerfafval bekeken in de gemeente Olst-Wijhe en hieruit blijkt dat het een vrij schone gemeente is. Hier en daar ligt wat zwerfafval, maar gelukkig wordt iedereen zich steeds bewuster van het feit dat dit niet kan. En zo ook de kinderen die meedoen aan de actie Natuurlijk Schoon.

Op dinsdag 17 maart om 9.00 uur gaan de kinderen van groep acht van Ter Stege de straten in om zwerfafval op te ruimen. Van een deel van het afval maken de leerlingen een kunstwerk. Alle deelnemende scholen in de gemeente Olst-Wijhe maken een kunstwerk van het afval dat ze hebben verzameld. De kunstwerken staan vanaf 27 maart in de bibliotheek in het Holstohus in Olst om te bezichtigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.