succesvolle afronding opstap naar werk

Opvallend was het hoge percentage geslaagden en de cijfers waren bijzonder hoog.

Docent Corry Boone van Landstede Training, Opleiding & Advies Volwassenenonderwijs sprak haar waarderende woorden uit over de inzet van iedere cursist. Tijdens de bijeenkomst aan de Zwolsestraat in Raalte waren vele belangstellenden aanwezig. Gebleken is dat de cursus een behoorlijke kans biedt op het verkrijgen van een front-office functie. Ruim zeventig procent van de oud-cursisten heeft een andere baan weten te verwerven en twintig is doorgegaan met een vervolgcursus.

De cursus ‘Opstap naar werk’ kent diverse modules, onder andere receptiewerk/telefoon, computervaardigheden Word en Excel, Nederlands en zakelijk Engels. Vanaf september start er weer een nieuwe cursus waarvoor belangstellenden zich nu al kunnen aanmelden bij de Landstede Infoshop in het Raalter Kulturhus: 088-8508215.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.