start tweede seizoen atb team lemelerveld

De mountainbikers van ATB-Team Lemelerveld beginnen op 8 maart met hun tweede seizoen. Het team doet die dag mee aan een nationale wedstrijd in het Brabantse Berlicum. Het eerste seizoen is succesvol verlopen voor de Lemelervelders. De mountainbikers hebben veel vooruitgang geboekt en er zijn enkele top-10 noteringen behaald.

Komend seizoen gaat het team verder met een gewijzigde samenstelling. Jordy Luisman heeft het team verlaten wegens ambities op de weg. Hiervoor in de plaats is Dienand Broekhuis uit Lemele het team komen versterken. De 44-jarige Dienand komt uit in de Masters 40+ categorie. Dienand heeft vorig seizoen al enkele top-10 noteringen waargemaakt. Hij wil een constant seizoen rijden en zich wederom tussen de beste tien nestelen. Stiekem hoopt hij op een uitschieter naar het podium.

Ook teammanager Egbert de Boer heeft het team verlaten. Hij heeft ervoor gekozen zijn spaarzame vrije tijd in andere hobby’s te steken. Jörgen Brok uit Lemelerveld is zijn vervanger. Jörgen heeft vroeger zelf veel wedstrijd- en trainingservaring opgedaan. Hij gaat als teamcoach het team op diverse fronten aansturen en is aanspreekpunt voor de renners.

De rest van het team heeft dezelfde samenstelling behouden als voorgaand jaar: De in Ommen wonende Marianne Teerenstra, Kasper Wind en Ido Jansen uit Lemele en Jeroen Wessel uit Lemelerveld zullen de wapens zijn van ATB-Team Lemelerveld. Marianne, uitkomend in de categorie Elite Dames, hoopt dit jaar een grote stap vooruit te maken. Afgelopen winter heeft zij veel in het krachthonk gezeten en ze hoopt daardoor beter uit de voeten te kunnen op de zwaardere parkoersen. Marianne wil pieken op het Nederlands Kampioenschap en beter presteren tijdens de Benelux wedstrijden.

Kasper, Ido en Jeroen komen alle drie wederom uit in de Amateurklasse. Kasper wil doorgaan waarmee hij vorig seizoen geëindigd is: Het doorzetten van een stijgende lijn van zijn prestaties. Dit seizoen wil Kasper zich mengen in de strijd om een plek bij de eerste twintig. ./Ido en Jeroen hebben vorig seizoen al regelmatig laten zien bij de beste vijftien in hun klasse te behoren. Komend seizoen leggen zij de lat een stukje hoger. Top-10 noteringen moeten dit seizoen een gewoonte worden.

Het mountainbiketeam zal dit jaar wederom present zijn bij alle wedstrijden van de nationale en Benelux competitie. Het team komt ook dit jaar weer professioneel voor de dag. De vele sponsoren maken het mogelijk dat het team beschikt over topmateriaal, kleding en een teambus voor vervoer naar de wedstrijden. Het laatste nieuws van het mountainbiketeam kan worden gevolgd op staging2.atbteamlemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.