st caecilia trots op jubilerende kreileman

Gerard Kreileman is zondagmiddag ter ere van zijn 50-jarig lidmaatschap van Raalter muziekvereniging St. Caecilia op een feestelijke wijze gehuldigd. In muziekgebouw De Klanken ontving hij onder andere een certificaat van de KNFM en een fraai beeldje.

In januari 1959 meldde Gerard zich aan bij muziekvereniging St. Caecilia, waar hij begon met het bespelen van een signaalhoorn. Na de signaalhoorn bespeelde de Raaltenaar de GD-trompet, de Bes-trompet en de bugel, waar Gerard nu nog steeds fanatiek op blaast tijdens de optochten, shows en optredens die drumfanfare St. Caecilia verzorgt.

Behalve op muzikaal gebied, heeft Gerard tijdens zijn jarenlange lidmaatschap nog veel meer gedaan voor de muziekvereniging. Hij heeft onder andere een grote rol gespeeld in de bouw van muziekgebouw De Klanken en het onderhoud er van. Ook helpt hij ieder jaar mee met de opbouw van het podium voor de jaarlijkse uitvoering van de drumfanfare. Bovendien zorgt hij ervoor dat de instrumenten van de drumfanfare goed onderhouden worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.