smeekens baalt van slechte start in salt lake

Jan Smeekens is vrijdagavond tijdens de wereldbekerfinale schaatsen in Salt Lake City elfde geworden op de 500 meter. De Sallander bereikte na 34,82 seconden de finish en bleef daarmee slechts twaalf honderdste boven zijn persoonlijk record.

Smeekens werd met zijn elfde plek beste Nederlander, maar baalde na afloop van zijn race vooral van zijn slechte start. “Ik had nog wel een opening van 9,7. Maar daarna mis je gewoon die tiende aan snelheid voor het volle rondje, waardoor je uiteindelijk vijftien honderdste harder rijdt”, aldus de Raaltenaar, die weet dat zijn start volgende week op het WK afstanden in Vancouver beter moet zijn. “Als dat lukt, dan zie ik zeker mogelijkheden voor een mooie klassering.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.