simone haarman wint derde steffentrofee

Simone Haarman uit Raalte is afgelopen weekend na een zeer spannende finale winnares geworden van de springrubriek L bij een wedstrijd van Ponyclub Sint Steffenruiters. Zij is daarmee het eerste clublid dat de trofee in ontvangst mocht nemen, nadat ze vorige jaren telkens net niet goed genoeg was in de finale. Dit jaar, tijdens de derde editie van de Steffentrofee, lukte het met haar pony Ginger dus wel bij Manege de Hooge Weg in Raalte.

Door in de barrage een snelle tijd te noteren vergrootte Simone de druk op de andere kandidaten. Bjorn Wagenvoort kwam wel dichtbij met pony Luna, maar de laatste hindernis bleek net iets te lastig, hij eindigde tweede. Ester Laarman, de winnares van vorig jaar, deed een goede poging om haar titel te verdedigen, maar zij liet niet alle balken liggen. Winnaars in de andere twee rubrieken zijn Nick Ekkelkamp van Ponyclub Hazalhorstruiters en Maik de Vries van Ponyclub Nieuwleusen. Klik hier voor alle uitslagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.