serco racingteam gaat voor de top vijf

Zo’n honderd supporters/sponsoren waren zondagmiddag bij Reimink in Lemelerveld voor de teampresentatie van het Serco Racingteam, dat dit jaar deelneemt aan het Open Nederlands Kampioenschap in de Dutch Superbikes. En daarin wil het motorraceteam hoge ogen gooien. “Wij gaan dit jaar voor klasseringen in de top vijf”, aldus coureur Rik Lenters, die de afgelopen week met het team in Spanje bivakkeerde.

Op 9 en 10 maart trainde het team in Valencia op het circuit Ricardo Tormo en op 12 en 13 maart werd getest op de baan van Alcarras. Lenters kon het met zijn Ten Kate Honda prima vinden op het Spaanse asfalt. Nadat in de eerste sessies de baan werd verkend, werd er daarna flink gas gegeven. Er werd getest met verschillende settings om tot een optimale afstelling te komen. Dit pakte goed uit, zodat het team met een goed gevoel en de nodige data huiswaarts kon keren. Meer info: staging2.sercoracingteam.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.