seizoen toerclub dalfsen zaterdag van start

Voor de wielrenners van Toerclub Dalfsen begint zaterdagmiddag om 14.00 uur het wegseizoen. Ook liefhebbers die geen lid zijn worden uitgenodigd om met een racefiets langs te komen. In maart heeft de club iedere zaterdag een kennismakingsrit geprogrammeerd zonder verdere verplichtingen. Dus ook wanneer je geen lid bent van de steeds groter wordende toerclub kun je meefietsen. De start is iedere zaterdag bij Kadans.

Tijdens de ledenvergadering van afgelopen woensdag bleek eens te meer dat Toerclub Dalfsen in de lift zit. Het bestuur kreeg de handen van de leden, in groten getale op komen dagen, op elkaar voor het gevoerde beleid in 2008. De ledenwerfcampagne was het afgelopen seizoen met een aanwas van ruim dertig nieuwe leden uitermate geslaagd.

Ook oogstte het bestuur lof door melding te maken dat de club dit jaar meewerkt aan het project ‘Fiets je fit Natuurlijk’. Bij dit project is het de bedoeling dat 55-plussers zich met gewone fietsen voorbereiden op gratis deelname aan de Drentse fietsvierdaagse. Verder maakte het bestuur bekend dat iedere laatste dinsdag van de maand weer gereserveerd is voor fietsen met rechte sturen in samenwerking met Welzijn Ouderen Dalfsen. Voor de echt fitte 55-plussers met racefiets is er iedere dinsdag om 13.30 uur een tocht vanaf clubhuis Kadans uitgestippeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.