sarah drinkt al jarenlang ginamel uit het pak

Het is donderdag groot feest bij Erwin Otten Advies in Heino, want dan viert het personeel de verjaardag van één van haar collega’s. Niet zomaar een gewone verjaardag, want Gina Strookappe ziet op donderdag namelijk Sarah. “Gina blijft voor altijd jong en strak, want zij drinkt al jaren Ginamel uit pak”, zo luidt de parodie op een welbekend zuivelproduct van Campina. Maar Gina eet en drinkt niet alleen heel gezond, ook doet deze Raaltese fanatiek aan fitness om in conditie te blijven. “Wij wensen je nog vele gezonde jaren toe”, aldus haar collega’s. “En de groeten van de koe!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.