sallandsche heerenzitting gaat niet door

De Sallandsche Heerenzitting, welke gepland stond voor zondag 5 april bij Reimink in Lemelerveld, is afgelast. Organisator Ruud Hendriks: “Vanaf het begin van de promotie liep de kaartverkoop als een tierelier. In een paar dagen tijd was vijftig procent van de kaarten weg. Dat zag er dus goed uit, maar het aantal verkochte kaarten is uiteindelijk blijven steken op 55 procent.”

De doelstelling was om minimaal 300 kaarten aan de man te brengen. “Dit is noodzakelijk om, zonder sponsoring, een goed en waardig programma neer te zetten. Maar heel veel Sallandse ondernemers houden de boot af, ieder met een eigen verhaal”, aldus Hendriks, die van mening is dat de huidige economische crisis een grote rol speelt. “Zodra het tij is gekeerd zullen we het oorspronkelijke plan weer uit de kast halen en gaan we er weer voor. Ik hoop dat ik snel bekend kan maken wanneer Reimink de deuren gaat openen voor de eerste Sallandsche Heerenzitting. Het is spijtig, maar het is niet anders.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.