ruim 2000 euro voor sporters met beperking

Bij Vital Centre Raalte is zaterdag door honderden sporters ruim 2.000 euro bij elkaar gefietst en gelopen. Het fitnesscentrum stond volledig in het teken van de vierde spinningmarthon en het Sallands kampioenschap ‘klokloze loop’. De titel bij de ´klokloze loop´ ging uiteindelijk naar Mireille Jansen. Zij zat slechts dertien seconden onder haar doorgegeven tijd. Het meeste sponsorgeld (140 euro) werd binnen gehaald door Henry Luchtenberg.

De opzet van het sportgebeuren bij Vital Centre was om zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te fietsen en/of te lopen voor sporters met een lichamelijke beperking. Met het geld wordt een nieuwe tillift voor bij het zwembad aangeschaft en Vital Centre gaat met een drietal personen, die lichamelijk beperkt zijn, een nieuw concept op de markt brengen. Over dit nieuwe concept is in ieder geval bekend dat de gemeente Raalte er zeer positief tegenover staat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.