publiek geniet van tweede lars henning film

Lars Henning heeft donderdagavond het tweede deel van zijn succesvolle speelfilm ‘Ertegenaan’ aan het publiek getoond. In een bomvolle zaal van het Raalter Hoftheater vond de première van ‘Ertegenaan!2’ plaats, een spannend vervolg op het eerste deel. Voor bedenker, regisseur, acteur en zanger Henning was het alweer de tweede keer in iets meer dan een jaar dat hij over een speciaal voor hem neergelegde rode loper kon. Met aan het eind een speciale ontmoeting… Met Bas van Toor!

Van Toor, beter bekend als de clown Bassie van de populaire kinderserie Bassie & Adriaan, geldt voor Henning als een echt jeugdidool en inspiratiebron. De 73-jarige Van Toor was speciaal naar Raalte gekomen om Henning een hart onder de riem te steken. Daarmee was voor de jeugdige filmmaker de spanning direct gebroken, waarna hij zich op kon maken voor een prachtige avond. Een avond waarbij hij zelf niet alleen vele complimenten in ontvangst mocht nemen, maar als spreker zelf ook zijn acteurs, sponsors en vrijwilligers hartelijk bedankte voor hun inzet.

Voordat het publiek in de bomvolle zaal van het Hoftheater de vervolgfilm ‘Ertegenaan!2’ onder ogen kwam, kreeg zij eerst een andere primeur voorgeschoteld. Want ook voor Benne Solinger was het donderdag een spannende avond. Als dorpsdichter van de gemeente Raalte bracht hij zijn eerste gedicht ten gehore. En natuurlijk – hoe kan het ook anders – werd dat eerste gedicht volledig opgedragen aan de 17-jarige Lars Henning. Die hard op weg is naar een mooie toekomst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.