programma van tienermiddagen bij traxx

Jongerencentrum TraXX aan de Schapenstraat in Raalte houdt elke woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur gratis activiteiten voor tieners van 10 tot en met 14 jaar. Het programma voor de maand maart is bekend. Op 4 maart staat er een filmmiddag op het programma; op 11 maart een spelmiddag; op 18 maart een verrassing en op 25 maart een bosmiddag. Voor deze laatste activiteit dien je je van tevoren op te geven. Dit in verband met het vervoer. Voor opgave en/of meer informatie kun je bellen naar TraXX: 0572-3636191. Het jongerencentrum is te vinden aan de Schapenstraat 3 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.