Home / archiefcentraal / programma van tienermiddagen bij traxx

programma van tienermiddagen bij traxx

Jongerencentrum TraXX aan de Schapenstraat in Raalte houdt elke woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur gratis activiteiten voor tieners van 10 tot en met 14 jaar. Het programma voor de maand maart is bekend. Op 4 maart staat er een filmmiddag op het programma; op 11 maart een spelmiddag; op 18 maart een verrassing en op 25 maart een bosmiddag. Voor deze laatste activiteit dien je je van tevoren op te geven. Dit in verband met het vervoer. Voor opgave en/of meer informatie kun je bellen naar TraXX: 0572-3636191. Het jongerencentrum is te vinden aan de Schapenstraat 3 in Raalte.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.